Ga naar de inhoud
Websites-01-scaled-aspect-ratio-1110-320

Website

Een website die strategisch, creatief én technisch werkt

Jouw website zit bomvol kansen. Benut je deze al optimaal? Niet alleen brengt een strak design en de juiste inhoud jouw merkverhaal krachtig naar voren, SEO-teksten zorgen ervoor dat je beter gevonden wordt in Google en zo letterlijk boven de concurrent uitstijgt. Een goed werkende website is daarom een samenspel is tussen strategische, creatieve en technische expertises. Expertises die Buro Smaakmakers je biedt.

Waar UX-design gaat over de totale gebruikerservaring, richt UI-design zich specifiek op de interface en beleving. Denk aan de juiste beelden en kleuren, een slim responsive design en het helder weergeven van call-to-actions.

Websites-01-aspect-ratio-537-500

De copywriter vertelt jouw verhaal op de juiste manier. Hierbij wordt er goed nagedacht over de tone-of-voice, de woordkeuze en de invalshoeken. Het resultaat is een merkbeleving in de vorm van tekst, die perfect past binnen de omgeving die de designers hebben neergezet.

Onze copywriters zijn gespecialiseerd in SEO. We vertellen dus niet alleen jouw verhaal op de juiste manier, maar schrijven ook stérke teksten waar Google enthousiast van wordt. Met een zoekwoordenonderzoek achterhalen we waar jouw doelgroep op zoekt en verwerken dit op strategische wijze in jouw teksten. Na een gemiddelde indexatietijd van twee weken zul je zien dat je website beter scoort in Google. En dat zónder advertentiegeld in te zetten. Hoe tof is dat?

Websites-02-scaled-aspect-ratio-537-500

Behoefte aan een website die op alle fronten werkt?

Ons werk

My Image
IKC de Schelf

Goed voor elkaar

Visuele identiteit | Content creatie
My Image
Sociale Dienst Drechtsteden

Aandacht voor extra ondersteuning

Campagne | Content creatie
My Image
Verkeersschool Wierks

Geslaagd op weg

Visuele identiteit | Content creatie