Ga naar de inhoud
Headerimage-01-scaled-aspect-ratio-1110-320

Evenementen

Evenementen organiseren die werken voor jouw merk

Een specifieke doelgroep bij elkaar brengen omdat je een nieuw product gaat lanceren? Een zakelijke bijeenkomst houden met impact? Hoe pak je dat aan en waar begin je? Van het concept en de realisatie tot de communicatie, organisatie en aftersales gaan we met enthousiasme voor je aan de slag.

Heb je professionele versterking nodig bij een deel van je evenement, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van promotiemiddelen? Gaan we doen! Wil je volledig ontzorgd worden en de totale evenementenorganisatie uit handen geven? Leuk! Samen bespreken we jouw wensen, waarna wij zorgen dat alles tot in detail wordt geregeld en jij houdt focus voor andere zaken.

 

2TVYQH5-scaled-aspect-ratio-537-500

Beurs organiseren: van krachtige communicatie tot vlekkeloze productie

Bij de organisatie van een beurs komt veel kijken. Van het bedenken van een strategie en concept, de uitwerking en productie en krachtige communicatie. Wij denken graag met je mee en nemen je zorg uit handen.

We ontwikkelen een duurzaam concept, bouwen je stand en regelen alles wat daaromheen nodig is; van communicatiemiddelen tot meubels en van hostessen tot barista en andere catering.

Turn-key is bij ons echt totale ontzorging. Wanneer de beurs afgelopen is, zorgen wij voor de afbouw en letten daarbij op de herbruikbaarheid van materialen.

 

Image-02-scaled-aspect-ratio-537-500

Een enthousiaste helpende hand nodig bij de organisatie van jouw evenement?

Ons werk

My Image
TSG

Een beeld 
zegt meer 
dan…

Content creatie
My Image
Sociale Dienst Drechtsteden

Online Escape room ‘ontsnap jij ‘m?’

Content creatie
My Image
GKN Fokker

GKN Fokker zoekt jou!

Campagne | Content creatie