Ga naar de inhoud
Baas over je eigen toekomst

Informeren, inspireren en verbinden

Content creatie, Website

Een website die informeert, inspireert en verbindt

Baas over eigen toekomst is hét platform voor mbo-studenten, werkzoekenden en werkgevers in de Drechtsteden. De website toont enerzijds actuele opleidingen, stages, werkplekken en leerwerktrajecten anderzijds inspiratieverhalen van studenten en werknemers. Een website die informeert, inspireert en verbindt.

logo-BAAS-wit

Een website die verbindt

De merkstrategie en het creatieve concept die we voor Baas over je eigen toekomst hebben opgezet is de basis geweest voor de ontwikkeling van de nieuwe website. Het hoofddoel van de website in uitstraling en inhoud is verbinden informeren, inspireren, motiveren én aanzetten tot actie.

UX- en UI-design

Verbindingen leggen is misschien wel hét speerpunt van de website. Door doelgericht en actueel informatie en inspiratie te bieden op het gebied van arbeidsmarkt ontwikkelingen is de website de schakel naar verschillende instanties in de Drechtsteden. Dit doel hebben we vertaald naar een sterk UX- en helder UI-design.

Van copywriting tot beeldselectie

Van vlotte copywriting en sprekende beelden tot SEO-proof teksten pakkende headers: de website staat garant voor een glimlach bij mbo’ers, werkzoekenden en werkgevers in de Drechtsteden.

Wil jij een website die op alle fronten werkt?