Ga naar de inhoud
Baas over je eigen toekomst | Project | Buro Smaakmakers | Strategie | Branding | Fotografie | Creatief Concept | Social Media
Baas over je eigen toekomst

Jouw toekomst ligt in de Drechtsteden

Campagne, Visuele identiteit

Een campagne die zich 
inzet voor mbo-talent in 
de Drechtsteden

Baas over eigen toekomst is hét platform in de Drechtsteden dat mbo-studenten, werkzoekenden en werkgevers informeert, inspireert en verbindt. Studenten vinden hier hun toekomstige opleiding, stage, werkplek of leerwerktraject en werkgevers krijgen de talenten waar zij om staan te springen. Het uitgangspunt? Het mbo-talent in de Drechtsteden is gevarieerd, net zoals de kansrijke beroepen dat zijn.

baas-aspect-ratio-255-105

Samen strategie bepalen

We zijn gestart met merkstrategie. Samen met de klant hebben we een aantal sessies georganiseerd waar we de diepte in zijn gegaan. Waar staat het platform nu? Hoe steekt de organisatie in elkaar? Wat is precies de doelgroep en waar vinden we deze? Wat is de missie en ambitie? Nieuwe doelstellingen zijn bepaald. Tijd om de identiteit en positionering aan te scherpen.

Creatief concept

Het strategisch plan is compleet. Tijd om aan de slag te gaan met het creatief concept. Hét moment dat het merk op smaak komt! We ontwikkelden een brand story, bepaalden de kernwaarden, tilden de complete huisstijl naar een hoger niveau en ontwikkelden een fotografieconcept. Een totaalpakket dat de basis vormt voor de uiteindelijke arbeidscampagne die het platform laat groeien én een gezonde arbeidsmarkt in de Drechtsteden stimuleert.

“Door een versterkte strategie en verbeterd visueel concept is Baas over je eigen toekomst beter zichtbaar voor het mbo-talent in de Drechtsteden.”

Erwin Boer, Gemeente Dordrecht

Het merk tot leven brengen

Voor de start van de campagne ontwikkelden we diverse middelen. Een mooi voorbeeld is het event in a box’ met banners, beachflags, give-aways, flyers en meer. De tool waarmee je op ieder willekeurig evenement een bijdrage kunt leveren! Ben je klaar? Dan berg je alles weer op in
één handige box. Daarbij ontwierpen we de digitale middelen die regelmatig nodig zijn. Denk aan een frisse PowerPoint-presentatie, een Word-template en een e-mailhandtekening. Hiermee draagt BAAS de huisstijl altijd en overal op de juiste manier uit.

Wil jij samen met ons het verhaal van jouw merk vertellen?