Ga naar de inhoud
GKN Fokker | Project | Buro Smaakmakers | Strategie | Branding | Fotografie | Creatief Concept | Social Media
GKN Fokker

GKN Fokker zoekt jou!

Campagne, Content creatie

Making Aerospace fit for the natural world

GKN Aerospace Fokker, ook wel bekend als Fokker, is dé producent van onderdelen voor vliegtuigen en helikopters. De vestiging Papendrecht gaat de komende jaren flink uitbreiden, waardoor er ruimte vrijkomt voor vijfhonderd tot achthonderd duurzame banen. Buro Smaakmakers kreeg de vraag uitingen te maken om de werving van nieuw personeel kracht bij te zetten.

logos

GKN Fokker zoekt jou! – ‘scoren’ op het voetbalveld

Onderzoek liet zien dat deze specifieke doelgroep zich vaak bevindt op en rondom de voetbalvelden. Vanuit deze gedachte is de klant een sponsorovereenkomst aangegaan met alle voetbalverenigingen in de Drechtsteden. Wij zochten namens de klant contact met alle verenigingen voor de plaatsingsmogelijkheden. Het resultaat? Langs alle hoofdvelden hangen pakkende promotieborden waar de doelgroep niet omheen kan!

Advertenties in huis-aan-huisbladen

In de tweede fase zijn er specifieke banen bij gekomen bij GKN Fokker. Dat betekent: meer kansen voor meer mensen! Om hier aandacht voor te vragen adverteerden we in alle huis-aan-huisbladen van Gorinchem tot Barendrecht en Hoeksche Waard. En ohja: laten we vooral alle Drechtsteden niet vergeten!

Of GKN Fokker voor iedereen is? Press play!

GKN Aerospace Fokker is er voor iedereen en dat mag gehoord worden. Met die reden interviewden wij Serena. Voorheen kapster, maar inmiddels aangenomen bij een Fokker-opleiding waar zij onder andere leert slijpen en lassen. Ze zag geen toekomst in het kappersvak en is meer dan blij met haar switch. Namens Baas over je eigen toekomst legden we haar inspirerende verhaal op video vast.

Creatieve versterking nodig bij de werving van nieuw personeel?