Ga naar de inhoud
TSG

ChargePay Slim betalen, snel laden

Content creatie

ChargePay een innovatief en uniek betaalsysteem

Elektrische voertuigen zijn de toekomst en de vraag naar voldoende laadpunten en veilige betaalmogelijkheden groeit. TSG is dé specialist in betaalsystemen en lanceert ChargePay. Deze nieuwe betaaloplossing zorgt voor prijstransparantie en laadgemak in een groeiende markt. Voor de introductie van dit product maakten wij, naast 
een brochure en een beurswand, een 3D-animatie met Engelse Voice-over, zodat de video internationaal ingezet kan worden.

tsg

Complexe informatie vertalen

TSG begrijpt de noodzaak van transparantie en gemak in het oplaadproces. Door componenten als energie- en starttarief, transactie- en roamingkosten en veranderende regelgeving kan dit complex zijn. De uitleg van de werking van dit nieuwe product is daarmee ook best complex. De eerste stap die we in dit project hiervoor genomen hebben is een vertaling maken naar korte en bondige copy. Een stapsgewijze uitleg die we direct konden vertalen naar een storyboard voor de animatie.

Beknopte en krachtige animatie

Door het verhaal achter ChargePay beknopt te houden en slim gebruik te maken van visuele elementen, hebben we een 3D-animatie van anderhalve minuut gerealiseerd. De combinatie van een krachtig visueel verhaal en het gebruik van iconen in de uitleg, ondersteund door een overtuigende voice-over, maakt de animatie direct helder 
en begrijpelijk.

“Het proces voor de lancering van ChargePay liep heel soepel. Er werd al snel een storyboard ontwikkeld dat meteen een goed beeld gaf hoe de animatievideo eruit zou zien. En binnen een maand stond de video online. Ontzettend snel!”

Dominique de Kleer,
Marketing Manager

Een geslaagde productlancering

Een op maat gemaakte beurswand en informatieve brochure versterkten de boodschap van TSG ChargePay. 
Mooie en representatieve middelen waarmee TSG direct na de lancering op de beurs mee kon pronken.

Wil je jouw product lanceren met een flitsende animatie?